Η πρότασή μας για την οικιακή κομποστοποίηση

Η εταιρία μας κατασκευάζει τους πρώτους στην Ελλάδα περιστρεφόμενους κάδους κομποστοποίησης με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.
  • Οι περιστρεφόμενοι κάδοι υπερτερούν  των «παραδοσιακών» σταθερών κάδων δεδομένου ότι με την περιστροφή μειώνεται ο χρόνος παραγωγής κομπόστ σχεδόν στο μισό!
  • Τα μοντέλα είναι εύχρηστα και λειτουργικά ακόμα και σε περιορισμένο χώρο όπως ένα μπαλκόνι.  
  • Οι κάδοι των μοντέλων προέρχονται από συνεργαζόμενη εταιρία ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποιούνται μετά από κατάλληλο καθαρισμό και επεξεργασία. Με αυτό τον τρόπο συνεισφέρουμε στη μείωση των βιομηχανικών (πλαστικών) απορριμμάτων!
  • Το composter έρχεται ως ένα σύστημα δύο θαλάμων με αρχική χρήση τη μεταφορά μη επικίνδυνων υλικών. Τα βαρέλια επεξεργάζονται ώστε να επιτρέπεται ο απαραίτητος αερισμός για την επίτευξη της αερόβιας ζύμωσης των οργανικών (δημιουργία αεραγωγών). Κατασκευάζεται η βάση περιστροφής τους που αποτελείται από γαλβανιζέ χάλυβα 1 ¼ ίντσας (Φ42) και πάχους 1,2mm.
  • Εκτός από την κατασκευή και τοποθέτηση του συστήματος κομποστοποίησης παρέχουμε υλικό στους χρήστες για τη σωστή λειτουργία του συστήματος.  
  • Κάθε μοντέλο συνοδεύεται με εγγύηση 5 ετών και βίντεο με οδηγίες συναρμολόγησης. 
 
Τους 3 πρώτους μήνες βάζουμε τα οργανικά στον πρώτο κάδο και περιστρέφουμε για ανάμειξη. Όταν γεμίσει ο πρώτος κάνουμε την ίδια διαδικασία και στον δεύτερο κάδο περιστρέφοντας παράλληλα και τον πρώτο. Όταν μετά από άλλους 3 μήνες γεμίσει και ο δεύτερος, αδειάζουμε τον πρώτο (έτοιμο το εδαφοβελτιωτικό) και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία.

Μοντέλο composter των 120L

Το μοντέλο αυτό περιλαμβάνει δύο κάδους των 60 λίτρων. Κόστος 160 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

Μοντέλο composter των 240L

Το μοντέλο αυτό περιλαμβάνει δύο κάδους των 120 λίτρων. Κόστος 200 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

Μοντέλο composter σε προαύλειο χώρο σχολείου

Μοντέλο composter για παιδικό σταθμό

καδος φεστιβαλ