Η πρότασή μας για την οικιακή κομποστοποίηση

Η εταιρία μας κατασκευάζει τους πρώτους στην Ελλάδα περιστρεφόμενους κάδους κομποστοποίησης με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.
  • Οι περιστρεφόμενοι κάδοι υπερτερούν  των «παραδοσιακών» σταθερών κάδων δεδομένου ότι με την περιστροφή μειώνεται ο χρόνος παραγωγής κομπόστ σχεδόν στο μισό!
  • Τα μοντέλα είναι εύχρηστα και λειτουργικά ακόμα και σε περιορισμένο χώρο όπως ένα μπαλκόνι.  
  • Οι κάδοι των μοντέλων προέρχονται από συνεργαζόμενη εταιρία ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποιούνται μετά από κατάλληλο καθαρισμό και επεξεργασία. Με αυτό τον τρόπο συνεισφέρουμε στη μείωση των βιομηχανικών (πλαστικών) απορριμμάτων!
  • Το composter έρχεται ως ένα σύστημα δύο θαλάμων με αρχική χρήση τη μεταφορά μη επικίνδυνων υλικών. Τα βαρέλια επεξεργάζονται ώστε να επιτρέπεται ο απαραίτητος αερισμός για την επίτευξη της αερόβιας ζύμωσης των οργανικών (δημιουργία αεραγωγών). Κατασκευάζεται η βάση περιστροφής τους που αποτελείται από γαλβανιζέ χάλυβα 1 ¼ ίντσας (Φ42) και πάχους 1,2mm.
  • Εκτός από την κατασκευή και τοποθέτηση του συστήματος κομποστοποίησης παρέχουμε υλικό στους χρήστες για τη σωστή λειτουργία του συστήματος.  
  • Κάθε μοντέλο συνοδεύεται με εγγύηση 5 ετών και βίντεο με οδηγίες συναρμολόγησης. 
 
Τους 2 πρώτους μήνες βάζουμε τα οργανικά στον πρώτο κάδο και περιστρέφουμε για ανάμειξη. Όταν γεμίσει ο πρώτος κάνουμε την ίδια διαδικασία και στον δεύτερο κάδο περιστρέφοντας παράλληλα και τον πρώτο. Όταν μετά από άλλους 2 μήνες γεμίσει και ο δεύτερος, αδειάζουμε τον πρώτο (έτοιμο το εδαφοβελτιωτικό) και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία.

Μοντέλο composter των 120L

Το μοντέλο αυτό περιλαμβάνει δύο κάδους των 60 λίτρων.Διαστάσεις Μ110 Β82 Υ70. Κόστος 160 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

Μοντέλο composter των 60L

Το μοντέλο αυτό περιλαμβάνει ένα κάδο των 60 λίτρων. Διαστάσεις Μ60 Β82 Υ70. Κόστος 130 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ).

Μοντέλο composter σε προαύλειο χώρο σχολείου

Μοντέλο composter για παιδικό σταθμό

καδος φεστιβαλ